Supertanker 05 - med biolog Dag Olav Hessen

Denne uken snakker jeg med professor i biologi ved Universitetet i Oslo, Dag Olav Hessen, om livets framtid på Jorda og forholdet mellom bl.a. intelligens og biologi. Denne podcasten er også den første som gir deg hele intervjuet med ukas forsker, og i bonusdelen snakker vi om hvorfor så mange ikke tror på utviklingslæra, og om den biologiske bakgrunnen for empati eller medfølelse. Jeg knuser en utbredt myte om Walt Disneys siste hvilested, Henriette er med på et flaskeblåseksperiment, og jeg svarer på et spørsmål om det er farlig å spise druesteiner (svaret er mer kvalmende enn du skulle tro).

Har du tips eller spørsmål du vil at jeg skal svare på i programmet? Mail oss i redaksjonen på supertanker@kanal24.no eller sleng en kommentar i denne bloggen.

img Last ned mp3-fil


Kommentarer:
Postet av: Rune Henning Johansen

Kanskje på tide å vurdere ei ZIP- og/eller JAR slik at late folk kan laste ned alle programmene på en gang? ;-)

25.sep.2005@ 19:44:59
E-post: rhj@rhj.info
URL: http://rhj.info/
Postet av: Eirik

Takker for forslaget! Dette er først og fremst et spørsmål om serverplass, så vi får eventuelt snakke med de snille folkene i Blogsoft og høre om de har plass til "Supertanker - the complete first season". :-)

27.sep.2005@ 15:20:34
E-post: eirik@newth.net
URL: http://newth.net/eirik
Postet av: Karl Fredrik

Dødsbra at man kan laste ned episodene av Supertanker!! Det går for seint på kvelden til at jeg får hørt det, men nå kan jeg laste det ned på MP3-spilleren min og høre det når jeg vil!!!

01.okt.2005@ 10:44:55
E-post: datanerd8@hotmaol.com

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=250477
hits