Supertanker 04 - med klimaforsker Pål Prestrud

I denne utgaven av Supertanker snakker jeg med klimaforsker og direktør for Cicero-senteret ved universitetet i Oslo, Pål Prestrud. Han forklarer meg hva nedsmeltingen av Grønlandsisen kan komme til å bety for oss, og jeg får sjansen til å stille et spørsmål jeg har brent inne med lenge: går det an å si at et samfunn som bygger et rådyrt operahus helt nede i vannkanten, er forberedt på klimaforandringene i fremtiden? Mytene ligger som vanlig tynt an, jeg svarer på et spørsmål fra en av dere og Henriette får en sjanse til å vinne en vakker, nyslått euroseddel!

Har du tips eller spørsmål du vil at jeg skal svare på i programmet? Mail oss i redaksjonen på supertanker@kanal24.no eller sleng en kommentar i bloggen.

img Last ned mp3-fil


Kommentarer:
Postet av: Hemo

Hei Eirik Newth, og takk for ein av norges beste podcastproduksjonar!

Du prater litt fort.
Eg trur vi som høyrer på programmet ditt (og podcasten) set av tid til å høyra det du har å sei. Såleis treng du ikkje å få inn mest mogeleg informasjon på kortast mogeleg tid. Om du tar deg litt betre tid, blir det litt enklare å fordøya informsjonen du kjem med.

Ein annan pirketing:
Du kunne snudd om litt på podcastkommentaren (-beskrivelsen) din. I staden for å starta med "I denne utgaven av Supertanker snakker jeg med", kunne du fått med så mange stikkord som mogeleg. Då blir det enklare å finna den rette podcasten, når vi leiter.

Her om dagen skulle eg overbevisa ein om at berbering ikkje ga meir skjeggvekst... Sant?
Stikkord; barbering f.eks., osb...

(men for all del.. dette var bare pirk!)

22.sep.2005@ 18:25:07
URL: http://hemoxp.tk
Postet av: Eirik

Hei og takk for konstruktivt innspill,

At jeg snakker fort kan det ikke herske tvil om. Det skyldes dels at vi som regel har lite tid på oss når vi lager et "stikk" (en snutt mellom musikk og reklame), dels at vi ellers bare har fått positive tilbakemeldinger på hastigheten. Men bevares: negativ kritikk er vel så verdifull enn positiv, og jeg skal ta det opp med produsentene. :-)

Hva angår podcastkommentaren: du har så rett, så rett. Her skal jeg skjerpe meg. Håper du er fornøyd med kommentaren til program 5.

25.sep.2005@ 07:38:14
E-post: eirik@newth.net
URL: http://newth.net/eirik

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=241007
hits